Στο πλευρό των απεργούντων φαρμακοποιών ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Στο πλευρό των φαρμακοποιών, οι οποίοι ζητούν να πληρωθούν τα χρωστούμενα και απεργούν στις 2-3 Ιανουαρίου, τάχθηκε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο κ. Τσίπρας είπε ότι στο χώρο του φαρμάκου επικρατεί «κατάσταση φρίκης». Τέλος, σημείωσε ότι η χώρα βρίσκεται σε μια περίεργη ηρεμία πριν την καταιγίδα: «Όλοι γνωρίζουν ότι έρχεται καταιγίδα και κάνουν τους τρελούς» τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο πλευρό των φαρμακοποιών τάχθηκε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με το προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι επικρατεί «κατάσταση φρίκης» σεορισμένες περιπτώσεις, καθώς «έχουμε φτάσει να έχουμε κρούσματα ασφαλισμένων,καρκινοπαθών που δεν βρίσκουν φάρμακα στα φαρμακεία του ΙΚΑ και κάνουν μέχρι και 20 ημέρες προκειμένου να βρουν φάρμακα».
«Βρισκόμαστε ως χώρα σε μια περίεργη γαλήνη, σε μια ηρεμία πριν την καταιγίδα. Όλοι γνωρίζουν ότι έρχεται καταιγίδα και κάνουν τους τρελούς.
» Η κυβέρνηση παριστάνει ότι κυβερνά, ο κ. Σαμαράς παριστάνει ότι αντιπολιτεύεται, οι υπουργοί παριστάνουν ότι διαφωνούν με αυτάτα οποία αποφασίζουν, όλοι μαζί παριστάνουν ότι διαπραγματεύονται με τους τραπεζίτες, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε, αν είχαν συναίσθηση του κοινωνικού του καθήκοντος, να προετοιμάζουν τη χώρα και την κοινωνία γι αυτή τη μεγάλη καταιγίδα που έρχεται. Δυστυχώς είναι ανίκανοι να το πράξουν.»
Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλογου, δήλωσε ότι την ώρα που η περίθαλψη καταρρέει και τα φαρμακεία κλείνουν, «εμείς αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας και για τα φάρμακα του κόσμου.»
Ο κ. Αμπατζόγλου κάλεσε την κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα ώστε να πληρωθούν τα συσσωρευμένα χρέη των ασφαλιστικών Ταμείων.
Σημειώνεται ότι τα φαρμακεία θα είναι κλειστά στις 2-3 Ιανουαρίου 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαία: Δέκα νεκροί και 597 τραυματίες τον Δεκέμβριο στην Αττική – Βεβαιώθηκαν 31.375 παραβάσεις
- Τσιτσιπάς: «Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έβλεπα ξανά τον εαυτό μου σ’ αυτό το επίπεδο»
- «Δεν είναι μαγκιά να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας
