Πρώτη νίκη για τους Λέικερς, 2Χ2 το Μαϊάμι
Με πρωταγωνιστή τον 23χρονο Νόρις Κόουλς, που σημείωσε 20 πόντους, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν 115-107 των Σέλτικς, υποχρεώνοντας την ομάδα της Βοστώνης στην δεύτερη διαδοχική ήττα της στο ΝΒΑ. Πολύ καλή απόδοση είχαν οι Λεμπρον Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ με 26 και 24 πόντους, αντίστοιχα, ενώ από τους Σέλτικς ξεχώρισε ο Ρέι Αλεν με 28 πόντους. Παράλληλα, με τον Κόμπι Μπράιαντ να πετυχαίνει 26 πόντους και τον Πάου Γκασόλ να σημειώνει 22, οι Λέικερς συνέτριψαν 96-71 τους Γιούτα Τζαζ και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα.
Με πρωταγωνιστή τον 23χρονο Νόρις Κόουλς, που σημείωσε 20 πόντους, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν 115-107 των Σέλτικς, υποχρεώνοντας την ομάδα της Βοστώνης στην δεύτερη διαδοχική ήττα της στο ΝΒΑ.
Πολύ καλή απόδοση είχαν οι Λεμπρον Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ με 26 και 24 πόντους, αντίστοιχα, ενώ από τους Σέλτικς ξεχώρισε ο Ρέι Αλεν με 28 πόντους.
Παράλληλα, με τον Κόμπι Μπράιαντ να πετυχαίνει 26 πόντους και τον Πάου Γκασόλ να σημειώνει 22, οι Λέικερς συνέτριψαν 96-71 τους Γιούτα Τζαζ και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:
Νιού Τζέρσεϊ-Ατλάντα 70-106
Μαϊάμι-Βοστόνη 115-107
Μιλγουόκι-Μινεσότα 98-95
Πόρτλαντ-Σακραμέντο 101-79
ΛΑ Λέικερς-Γιούτα 96-71
Το Top 10 της Τρίτης:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
- Η παράλληλη επανεμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά εντείνει την πίεση του Μαξίμου
- Παρέμβαση Τραμπ για την εξαγορά της Warner Bros – «Πρόβλημα το μερίδιο της Netflix, θα εμπλακώ στην απόφαση»
- Πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Τουρκία
- Δεν θέλει κόπο: 20 λεπτά περπάτημα την μέρα κάνουν τη διαφορά
