Σημείο ART: ένα πολιτιστικό δελτίο ειδήσεων
Σε μια καθημερινή επαφή με τις τέχνες, το Σημείο ART θα φωτίζει κάθε τι νέο, από τους κύκλους του θεάτρου, των εικαστικών, της μουσικής, του χορού, του κινηματογράφου και του βιβλίου.
Παράλληλα με τη χαρτογράφηση της πολιτιστικής επικαιρότητας, όπως γεννάται μέσα στο σύγχρονο σκηνικό της πόλης, το Σημείο ART θα βρίσκεται σε σταθερή επικοινωνία, με τους ανταποκριτές της ΕΡΤ, ώστε να παρουσιάζονται οι ειδήσεις όλων των μεγάλων πολιτιστικών δρώμενων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η τέχνη όμως, ξεκινάει από τους ίδιους τους δημιουργούς της. Καθημερινά θα φιλοξενούνται στο στούντιο και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, των οποίων τα έργα εν μέσω κρίσης, ιδίως, δίνουν μία διαφορετική και ενδιαφέρουσα διάσταση στην καθημερινότητά μας.
| Αρχισυνταξία: Δημήτρης Τρίκας Εικαστική Σύνθεση: Διαμαντής Αϊδίνης Συντακτική ομάδα: Γιώργος Μητρόπουλος, Μαρία Μπακκέλα, Μαρίνα Παπαδάκη, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, Δέσποινα Φάγκρα Δ\νση Παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς Σκηνοθεσία: Πάρις Ποντίκας |
- Βενεζουέλα: Θα παραδώσει στις ΗΠΑ έως και 50 εκατ. βαρέλια πετρελαίου, ανακοινώνει ο Τραμπ
- Γροιλανδία: Οι ΗΠΑ θέλουν να την αγοράσουν, λέει ο Ρούμπιο, υποβαθμίζοντας τη στρατιωτική επιλογή
- Βενεζουέλα: Η Ρωσία στέλνει υποβρύχιο για συνοδεία τάνκερ που προσπάθησαν να κατασχέσουν οι ΗΠΑ
- Λίβανος: Αλλοι 2 νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ
- Βενεζουέλα: Επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ
- Γροιλανδία: Ο Τραμπ εξετάζει και τη χρήση «του στρατού» για την απόκτησή της, ξεκαθαρίζει ο Λευκός Οίκος