Στον κάδο απορριμάτων καταλήγουν 1.055 ολοκαίνουρια Honda
Η Honda ήταν ανάμεσα στις εταιρείες που είδαν μέρος της παραγωγής τους να καταστρέφεται από τις πλημμύρες που έπληξαν την Ταϊλάνδη. Πλέον, η ιαπωνική φίρμα διορθώνει τις ζημιές που άφησαν πίσω τους οι χειρότεροι μουσώνες των τελευταίων ετών, ξεκινώντας την καταστροφή... των κατεστραμμένων αυτοκινήτων.
Δεν είναι κάποιο ελαττωματικό εξάρτημα που οδηγεί την ιαπωνική φίρμα στην καταστροφή ολοκαίνουριων αυτοκινήτων, αλλά οι πρόσφατες πλημμύρες στην Ταϊλάνδη που κάλυψαν με λάσπη συνολικά 1.055 αυτοκίνητα Honda.
Η κατάστασή τους είναι μη αναστρέψιμη και έτσι τα «άτυχα» αυτοκίνητα θα καταστραφούν, με την διαδικασία να ξεκινά ήδη από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011.
Υπενθυμίζεται ότι οι φετινοί μουσώνες που έπληξαν την Ταϊλάνδη ήταν οι χειρότεροι των τελευταίων πέντε δεκαετιών, στοιχίζοντας την ζωή σε περισσότερους από 760 ανθρώπους και προκαλώντας ζημιές αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων σε οικίες και εργοστάσια.
auto.in.gr
- «Η ψυχή μου μου ζήτησε να το κάνω»: Ο ήρωας του Μπόνταϊ μιλά για τις δραματικές στιγμές της επίθεσης
- Ελληνική Κουζίνα: Το πρώτο τεύχος του 2026 έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ψάχνεται για μεταγραφή ο Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»
- Έργο οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Άμφισσας – Δελφών
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια
