Εθνική Ασφαλιστική : Δωρεά αντί εταιρικών δώρων
Με μία κίνηση προσφοράς και αγάπης γι’ αυτούς που πραγματικά παλεύουν για τη ζωή, η Εθνική Ασφαλιστική υποκατέστησε τα φετινά εταιρικά δώρα των Χριστουγέννων.
Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα, που όλοι δοκιμαζόμαστε και που οι αντοχές φθάνουν συχνά στα όριά τους, κάποιοι συνάνθρωποί μας δίνουν έναν ακόμα πιο δύσκολο αγώνα για τη θεραπεία και την επιβίωσή τους. Αυτούς τους ανθρώπους αποφασίσαμε να στηρίξουμε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.
Η Εθνική Ασφαλιστική, όπως ταιριάζει σε μία Εταιρία που πρώτο μέλημά της είναι ο άνθρωπος, προσέφερε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», εννέα σύγχρονες πολυθρόνες χημειοθεραπείας, τις οποίες προμηθεύτηκε μέσα από διαδικασίες μειοδοτικού διαγωνισμού.
Με την ευχή όλοι όσοι περάσουν από το κατώφλι αυτής της δοκιμασίας να βγουν γεροί και υγιείς και να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους, καταθέτουμε το σεβασμό μας και τη συμπαράστασή μας στους ίδιους και τις οικογένειές τους και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές, καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Γάτα κατάπιε 11 λαστιχάκια για τα μαλλιά – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- Ακίνητα: Πώς αλλάζει ο χάρτης το 2026 – Ακριβά ακίνητα, χαμηλή διαθεσιμότητα και επενδύσεις υψηλού ρίσκου
- Καφέ: Οι Έλληνες που στέλνουν τον freddo στο εξωτερικό
- Αθήνα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αμερικής – Επί ποδός η πυροσβεστική
- Οι επιχειρηματικές κινήσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εκτός γηπέδων
- Μίμης Δομάζος: Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του

