Προς παράταση της προθεσμίας για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων
Νέα παράταση, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία στο τέλος του έτους για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, αναμένεται ότι θα ανακοινώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο Τετάρτη.
Νέα παράταση, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία στο τέλος του έτους για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, αναμένεται ότι θα ανακοινώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο Τετάρτη.
«Θα έχουμε νεώτερα, ίσως και αύριο, σχετικά με την παράταση της προθεσμίας τακτοποίησης των αυθαιρέτων», δήλωσε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ν. Σηφουνάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται να δοθούν άλλοι δύο μήνες για την υποβολή των αιτήσεων τακτοποίησης.
Μέχρι σήμερα έχουν εισπραχθεί περίπου 88 εκατομμύρια ευρώ και, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός, αναμένεται ότι έως το τέλος του έτους τα έσοδα θα φτάσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου

