Προς παράταση της προθεσμίας για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων
Νέα παράταση, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία στο τέλος του έτους για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, αναμένεται ότι θα ανακοινώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο Τετάρτη.
Νέα παράταση, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία στο τέλος του έτους για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, αναμένεται ότι θα ανακοινώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο Τετάρτη.
«Θα έχουμε νεώτερα, ίσως και αύριο, σχετικά με την παράταση της προθεσμίας τακτοποίησης των αυθαιρέτων», δήλωσε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ν. Σηφουνάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται να δοθούν άλλοι δύο μήνες για την υποβολή των αιτήσεων τακτοποίησης.
Μέχρι σήμερα έχουν εισπραχθεί περίπου 88 εκατομμύρια ευρώ και, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός, αναμένεται ότι έως το τέλος του έτους τα έσοδα θα φτάσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Ανεπαρκής και προσχηματική η διακομματική για τα αγροτικά
- Καναδάς: Ο στρατός εξετάζει το ενδεχόμενο αμερικανικής εισβολής – Ετοιμάζει σχέδιο αντίδρασης
- Τραμπ: «Το ΝΑΤΟ θα βρισκόταν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας χωρίς εμένα» – Έκτακτη συνέντευξη Τύπου
- Το Ιράν απειλεί με τζιχάντ ΗΠΑ, Ισραήλ και τρεις ευρωπαϊκές χώρες εάν…
- LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν