
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν την Τετάρτη οι μηχανικοί
Με 24ωρη απεργία και αποχή από τις εργασίες τους σήμερα, Τετάρτη, ξεκινά ο κύκλος κινητοποιήσεων των 110.000 διπλωματούχων μηχανικών της χώρας για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου τους. Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Σταδίου, καθώς περίπου 700 άτομα πραγματοποιούν πορεία προς την Τράπεζα της Ελλάδος.
Με 24ωρη απεργία και αποχή από τις εργασίες τους σήμερα, Τετάρτη, ξεκινά ο κύκλος κινητοποιήσεων των 110.000 διπλωματούχων μηχανικών της χώρας για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου τους.
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Σταδίου, καθώς περίπου 700 άτομα ξεκίνησαν από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων και κατευθύνονται προς την Τράπεζα της Ελλάδος.
Οι κινητοποιήσεις οργανώνονται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε συνεργασία με τους συλλόγους και φορείς των τεχνικών σε πανελλαδική κλίμακα, ενώ ετοιμάζονται νέες παρεμβάσεις προς τον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς, τους βουλευτές, τους φορείς των εργαζομένων και των επιστημόνων και προς τους πολίτες, που θα εκδηλωθούν τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα έχει αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας και υλοποίησης κάθε αρμοδιότητας, που έχει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ως ΝΠΔΔ και ως σύμβουλος της πολιτείας, στην περίπτωση κατάργησης των νόμιμων αμοιβών και των απαραίτητων ελέγχων για την ποιότητα των ιδιωτικών
έργων και του αθέμιτου ανταγωνισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Shrinkflation: Αυξάνονται οι τιμές, μειώνονται οι… ποσότητες – Στα όριά τους οι καταναλωτές
- Πνεύμα και σάρκα – Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα ζευγάρι που γράφει μαζί
- «Για 72 ώρες δεν θα έχεις ρεύμα…» – Πώς εξαπατούσαν ηλικιωμένους τα τρία αδέλφια στα Χανιά
- Μπορούν ποτέ να δουλέψουν τα πιο ισχυρά σύνορα;
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)

