
Άνοδο 1,06% κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη
Κέρδη κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη, εν αναμονή της Συνόδου Κορυφής που καλείται να δώσει την οριστική λύση για την κρίση χρέους που ταλανίζει την Ευρώπη. Ωστόσο με τη Γερμανία να μειώνει τις προσδοκίες για τα αποτελέσματα της Συνόδου και τους αναλυτές να μιλούν για πολύπλοκα και δύσκολα ζητήματα, στις ευρωπαϊκές αγορές επικράτησε κλίμα ανασφάλειας και επιφυλακτικότητας. Κόντρα στο ευρωπαϊκό κλίμα ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 686,20 μονάδες με άνοδο 1,06%.
Κέρδη κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη, εν αναμονή της Συνόδου Κορυφής που καλείται να δώσει την οριστική λύση για την κρίση χρέους που ταλανίζει την Ευρώπη.
Ωστόσο με τη Γερμανία να μειώνει τις προσδοκίες για τα αποτελέσματα της Συνόδου και τους αναλυτές να μιλούν για πολύπλοκα και δύσκολα ζητήματα, στις ευρωπαϊκές αγορές επικράτησε κλίμα ανασφάλειας και επιφυλακτικότητας.
Κόντρα στο ευρωπαϊκό κλίμα ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 686,20 μονάδες με άνοδο 1,06%.
Σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε ο τζίρος των συναλλαγών, ο οποίος ανήλθε σε 30,48 εκατ. ευρώ.
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι εταιρείες Τροφίμων και Ποτών (+2,54%), Πετρελαίου και Αερίου (+2,22%) και Πρώτων Υλών (+1,49%), ενώ κατά 0,26% ενισχύθηκε ο Τραπεζικός Δείκτης.
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι δείκτες Ακίνητης Περιουσίας (-5,61%), Εμπορίου (-2,38%) και Χημικών (-1,76%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
- Δήμος Σερβίων: Πράσινο φως για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου

