Στο νέο επεισόδιο του «Wipe Out», τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 21:00, το εκτός έδρας παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας στην Αργεντινή συνεχίζεται, σ’ ένα επεισόδιο με ποδοσφαιρικό… ταπεραμέντο και με μια βασική πεντάδα… που δεν παίζεται!
Πιάστε κερκίδα και… απολαύστε τους! Ο Βίκτωρας «ο Διαιτητής», σηκώνει με επαγγελματισμό την «κόκκινη κάρτα» και «ρίχνει» τους αντιπάλους στα… «δίχτυα» της διαιτησίας!
Ο Αντώνης Καραγκούνης, βάζει φουστανέλα και… ψυχή και βγαίνει στη «μεγάλη περιοχή» σαν τον Αρχηγό της Εθνικής… Γιώργο Καραγκούνη!
Η «hot» Δήμητρα Αλεξανδράκη, δίνει τον δικό της αγώνα στο παιχνίδι, σκοράροντας σε μια εντυπωσιακή επίδοση και κερδίζοντας φανατικούς οπαδούς! Τότε, η Τουρκία κάνει «επίθεση» με τον Εγίπ… και το παιχνίδι γίνεται… ντέρμπι!
Όταν όμως βγαίνει στη «σέντρα», η πρώην «Σταρ Ελλάς» Σία Κουκίου με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της… βάζει γκολ στο σπαρταριστό γέλιο!