Λιποθυμία μαθητή από ασιτία, σύμφωνα με μαρτυρία της μητέρας του
Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης έχει προκαλέσει η είδηση για λιποθυμία 13χρόνου μαθητή σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου λόγω υποσιτισμού, σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας της μητέρας του.
Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης έχει προκαλέσει η είδηση για λιποθυμία 13χρόνου μαθητή σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου λόγω υποσιτισμού, σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας της μητέρας του.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες.
Η μητέρα του παιδιού, που ειδοποιήθηκε για το περιστατικό, ανέφερε στην διευθύντρια του σχολείου ότι «έχουμε να φάμε δύο μέρες και είναι πολύ φυσικό να λιποθυμήσει το παιδί».
Η μητέρα έχει τέσσερα παιδιά, είναι χωρισμένη και δεν έχει δουλειά.
Ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι καθηγητές του σχολείου έσπευσαν να βοηθήσουν τη μητέρα των τεσσάρων μικρών αγοριών που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χεζμπολάχ: Απορρίπτουμε την απαίτηση για αφοπλισμό εφόσον οι επιθέσεις του Ισραήλ συνεχίζονται
- Τραγωδία στα Χανιά: 60χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο και εντοπίστηκε μετά από ώρες – Ήταν πατέρας 3 παιδιών
- ΣΥΡΙΖΑ: Πλήγμα στη θεσμική υπόληψη και δημοκρατική λειτουργία της Βουλής η κατάργηση των ζωντανών μεταδόσεων των εξεταστικών
- Ο Λούκα Βούσκοβιτς είναι ο ήρωας των Χριστουγέννων στην Μπουντεσλίγκα
- «Προτιμούσα να έχω γεννήσει ένα σκυλάκι» – Ο αποξενωμένος γιος της Μπριζίτ Μπαρντό, Νικολά-Ζακ Σαριέ
- Μήνυση Πλακιά για το ξεμπάζωμα των Τεμπών επί θητείας Κώστα Αγοραστού
