Φρένο στις πλασματικές εφημερίες επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Υγείας
Πιο αυστηροί με τις πλασματικές εφημερίες θα πρέπει να είναι στο εξής οι διοικητές των νοσοκομείων της χώρας, όπως τους ζήτησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τους τόνισε ότι θα πρέπει να περιοριστεί άμεσα το φαινόμενο των πλασματικών εφημεριών.
Πιο αυστηροί με τις πλασματικές εφημερίες θα πρέπει να είναι στο εξής οι διοικητές των νοσοκομείων της χώρας, όπως τους ζήτησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τους τόνισε ότι θα πρέπει να περιοριστεί άμεσα το φαινόμενο των πλασματικών εφημεριών.
Εξάλλου, ο κ. Λοβέρδος ενημέρωσε τους διοικητές ότι υπάρχουν τα χρήματα και θα μπορούν μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου να αποπληρώσουν τους προμηθευτές, για όλες τις οφειλές που αφορούν το έτος 2010.
Αναφερόμενος στις νέες μονάδες του ΟΚΑΝΑ που έχουν αρχίσει να λειτουργούν και σε νοσοκομεία της Αθήνας, εκτίμησε ότι και στην πρωτεύουσα, μέχρι το τέλος του χρόνου, η λίστα αναμονής για τους εξαρτημένους χρήστες που θα ζητήσουν βοήθεια, θα έχει μειωθεί στον ένα μήνα -από επτά χρόνια που ήταν μέχρι σήμερα- ενώ αναφερόμενος στη Θεσσαλονίκη είπε ότι εκεί ο χρόνος αναμονής έχει ήδη μειωθεί στις 20 ημέρες.
Από την πλευρά του ο γγ του υπουργείου Υγείας Ν.Πολύζος, είπε ότι θα πρέπει να συνεργαστούν όλοι μαζί ώστε η ηλεκτρονική κάρτα ασθενούς που υπάρχει σήμερα σε 40 νοσοκομεία να «επεκταθεί» σε όλα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Όμιλος Antenna εξαγοράζει τον κορυφαίο οργανισμό Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας της Ιταλίας, GEDI, που εκδίδει και τη La Repubblica
- Προπονήθηκε η Εθνική Ανδρών ενόψει των φιλικών με Παραγουάη και Ουγγαρία (pics)
- Ηγέτες της ακροδεξιάς έσπευσαν στη Βουδαπέστη να στηρίξουν τον Όρμπαν, τον πρωτεργάτη του ευρωπαϊκού MAGA
- Ανδρουλάκης: Στα χέρια του η καθαρογραμμένη απόφαση για τις υποκλοπές – «Ντροπιαστική» η εικόνα από τη Λάρισα
- Ο Πάπα Εσιέντου δέχεται απειλές για τη ζωή του λόγω «Χάρι Πότερ»
- Μπαρτομέου: «Όταν ήρθε η ώρα της ανανέωσης του Μέσι, τον έδιωξαν»


