Δύο νέες συλλήψεις μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου σε Αττική και Ρόδο
Δύο ακόμη επιχειρηματίες για χρέη προς το Δημόσιο συνελήφθησαν σήμερα, Τρίτη, σε Αττική και Ρόδο. Πρόκειται για έναν 56χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας, τα χρέη του οποίου ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ και για έναν 30χρονο από τη Ρόδο, που χρωστά στο Δημόσιο περίπου 550.000 ευρώ. Και οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Σε δύο ακόμη συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο προχώρησε η Αστυνομία σε Αττική και Ρόδο.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης συνελήφθη στο Διόνυσο Αττικής ένας 56χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας σε βάρος του οποίου εκκρεμούν χρέη προς το Δημόσιο ύψους 2.059.455,58 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Επίσης, στη Ρόδο, συνελήφθη ένας 30χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας γαλακτοκομικών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 544.426,38 ευρώ
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Chanel No5 – Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο δημιουργήθηκε από ένα εργαστηριακό λάθος 105 χρόνια πριν
- Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-2: Αντίδραση για τους Βεστφαλούς μετά τη Μπάγερν
- Βίντεο από Ισραήλ: Επίθεση Χεζμπολάχ με ρουκέτες – Αναχαιτίσεις από την αεράμυνα
- Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 48χρονος απειλεί τους αστυνομικούς με χειροβομβίδα στη ΓΑΔΑ – Τι λέει η σύζυγός του
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2: «Τρελό» ματς στο «Metropolitano» με νικητές τους «ροχιμπλάνκος»
- LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι
