Την ευρωπαϊκή του περιοδεία ακύρωσε ο Τζορτζ Μάικλ λόγω ασθένειας
Ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ ακύρωσε τις υπόλοιπες συναυλίες της ευρωπαϊκής του περιοδείας, εξαιτίας ασθένειας. Ο τραγουδιστής, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο της Βιέννης, όπου νοσηλεύεται με πνευμονία. Εκπρόσωπος του τραγουδιστή δήλωσε ότι «κάθε άλλη φημολογία που αφορά την ασθένειά του, είναι αβάσιμη και αναληθής».
Ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ ακύρωσε τις υπόλοιπες συναυλίες της ευρωπαϊκής του περιοδείας, εξαιτίας ασθένειας. Ο τραγουδιστής, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο της Βιέννης, όπου νοσηλεύεται με πνευμονία.
Ο Τζορτζ Μάικλ αναγκάστηκε να αναβάλει στο παρά πέντε την εμφάνισή του στη σκηνή, προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Εκεί διαγνώστηκε με «μεταδοτική πνευμονία».
Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του τραγουδιστής δήλωσε ότι ο Τζ.Μάικλ ανταποκρίνεται στη θεραπεία και η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει «σταδιακή βελτίωση».
Μετά από φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, εκπρόσωπος του δήλωσε ότι «είναι άρρωστος με πνευμονία και κάθε άλλη φημολογία που αφορά την ασθένειά του, είναι αβάσιμη και αναληθής».
Οι συναυλίες του Τζορτζ Μάικλ πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του τραγουδιστή, στην οποία συνοδεύεται από πολυμελή συμφωνική ορχήστρα.
Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το πότε θα διεξαχθούν οι συναυλίες που αναβλήθηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442