Δύο Σαουδάραβες σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών στην Ανατολική Επαρχία
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίσθηκαν -εννέα σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο- στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών ανάμεσα σε σαουδαραβικές δυνάμεις ασφαλείας στην πετρελαιοπαραγωγό Ανατολική Επαρχία και σε ενόπλους. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, οι ένοπλοι ανήκουν σε «ξένη δύναμη», «δείχνοντας» κατά πάσα πιθανότητα το Ιράν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, οι απώλειες σημειώθηκαν «σε ανταλλαγή πυρών με άγνωστα εγκληματικά στοιχεία που διεισδύουν μεταξύ των πολιτών και ανοίγουν πυρ από κατοικημένες περιοχές και στενούς δρόμους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
- Το Βιετνάμ χτίζει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο του κόσμου – Θα έχει χωρητικότητα όσο ο Δήμος Βόλου!
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί
