Ενημερωτική ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού
«Ενημέρωση για την προστασία από τον Καρκίνο του Μαστού, που απειλεί τη Ζωή και την Υγεία Ανδρών και Γυναικών» είναι το θέμα ενημερωτικής Ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (17:00 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας και τη διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και η Ελληνική Εταιρία Μαστολογίας.
Τα θέματα της Ημερίδας θα αναπτύξουν η Δρ Λυδία Ιωαννίδου- Μουζάκα, Γυναικολόγος Ειδικός Μαστολόγος, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Δρ Σαββούλα Μάλλιου Παθολόγος-Ογκολόγος γενική γραμματέας και ο Δρ Βασίλης Γεωργούντζος, Ειδικός Ακτινοδιαγνωστής, συντονιστής διευθυντής του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς», αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας. Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κύριος Χρυσόστομος.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η Interamerican η οποία στηρίζει το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Έλλη Λαμπέτη» και το επιστημονικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και του ειδικότερου ενδιαφέροντός της για την υγεία.
health.in.gr
- Ιράν: Πιθανή συνάντηση των ΥΠΕΞ Τουρκίας, Αιγύπτου, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας για τον πόλεμο
- Ιράν: Ετοιμοι οι Χούθι να μπουν στον πόλεμο εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία