Το μάνατζμεντ σε καιρούς κρίσης
Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να δώσει πρακτικές και εύληπτες απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Κατ’ αρχάς, εντοπίζει τις κύριες παγίδες στις οποίες άτομα και οργανισμοί υπέπεσαν πριν από την κρίση, αλλά και εν μέσω αυτής, ως απόρροια παγιωμένων νοητικών μοντέλων.
Την «έκπληξη» για την παγκόσμια κρίση του 2008 ακολούθησε παραδόξως η ψευδαίσθηση ότι αυτό δεν αφορά τις δικές μας επιχειρήσεις. Επιπλέον, ιχνηλατεί τις επιτακτικές ανάγκες για το μάνατζμεντ σε καιρούς κρίσης.
Αν και ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες και αναλύουν την κρίση υπό το πρίσμα διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων, οι συγγραφείς συγκλίνουν σε κάποιες γενικότερες τάσεις και προτεραιότητες για το μάνατζμεντ, όπως η διαχείριση ρίσκου, η ευελιξία, η καινοτομία, η ηγεσία αλλαγών και η δημιουργία αμφιδέξιων οργανισμών.
| Εκδόσεις Καστανιώτη | |
| Όλγα Επιτροπάκη, Κυριάκος Κυριακόπουλος, Στέφανος Ζάρκος (Επιμέλεια) |
- ΑΕΚ – Περιστέρι Betsson 64-74: Σπουδαία νίκη για την 5άδα οι Περιστεριώτες (vid)
- Η Κιμ Νόβακ δεν θα «επέτρεπε ποτέ» να την υποδυθεί η Σίντνεϊ Σουίνι
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στην κουζίνα ταβέρνας γεμάτη κόσμο – Εκκενώθηκε το κατάστημα
- Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με Αραγκτσί – Πληροφορίες για συμμετοχή του στην τετραμερή στο Ισλαμαμπάντ
- Μπαίνουμε στον τρίτο κύκλο της δουλειάς του Γιοβάνοβιτς
- «Σ’ ευχαριστώ για όλα, μάνα» – Το αντίο του Γιώργου Νταλάρα στη Μαρινέλλα

