Στα λάθη και τις αδικίες που έχουν γίνει στον υπολογισμό του τέλους ακινήτων αναφέρθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) κ. Β. Κορκίδης σχολιάζοντας την προσωρινή αναστολή των διαδικασιών διακοπής ρεύματος.

Σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη η προσωρινή αναστολή των εντολών διακοπής ρεύματος δεν αποτελεί ελεημοσύνη στους οικονομικά αδύναμους ούτε κάνει καμιά χάρη στα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσει, αλλά προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη και να αποκαταστήσει τις αδικίες και τη σύγχυση που προκάλεσε ένα ακόμα μέτρο υπολογιζόμενο πρόχειρα και βιαστικά.

Όπως τονίζει ο επικεφαλής της ΕΣΕΕ, οι εξαιρέσεις, οι απαλλαγές και οι απαραίτητες αλλαγές που αφορούν στο ειδικό τέλος ακινήτων πρέπει να διευκρινιστούν και να διασταυρωθούν με ΔΕΗ, Δήμους και εφορίες, πριν μας αφήσουν χωρίς ρεύμα τις ημέρες Χριστουγέννων. Καταλήγει δε σημειώνοντας πως η ΕΣΕΕ αναγνωρίζει τη συμβολή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στην πίεση που ασκήθηκε για την αναστολή των διαδικασιών διακοπής του ρεύματος κυρίως λόγω αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ