Megaπρεμιέρα, με τηλεοπτικά ταξίδια στον «Όμορφο Κόσμο»
Ο Γρηγόρης πακετάρει τη βαλίτσα του για το πρώτο ταξίδι της σεζόν και ετοιμάζεται για μια μοναδική εμπειρία …με φόντο το κόκκινο.
– Πρώτος προορισμός είναι η επαρχιακή πόλη Μπουνιόλ της Ισπανίας, γνωστή για την γιορτή της ντομάτας που διοργανώνει κάθε χρόνο. Ο Γρηγόρης φορά το λευκό του κουστούμι και ρίχνεται στον ντοματοπόλεμο! Επισκέπτεται ένα ινδιάνικο χωριό μέσα σε ένα δάσος από καστανιές που δεν βρίσκεται στην Αμερική, αλλά στο Ελατοχώρι Πιερίας. Εκεί συναντά τον Έλληνα Ινδιάνο Τζον και συζητούν για το παιδικό όνειρο του Τζον να δημιουργήσει ένα χωριό Ινδιάνων. Συζητά με μαθητές για το τι σημαίνει για αυτούς κόκκινο και πως βλέπουν τον κόσμο σήμερα.
– Από ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο κόκκινο, δε θα μπορούσε να λείπει η Έλλη Κοκκίνου. Ο Γρηγόρης την συναντά και τραγουδούν μαζί.
Το επόμενο θέμα είναι αφιερωμένο στους λάτρεις της ταχύτητας.
– Ο Γρηγόρης δίνει την ευκαιρία σε ένα οδηγό καρότσας, να οδηγήσει το αμάξι των ονείρων του, μια εντυπωσιακή Ferrari με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα. Τέλος, επισκέπτεται το γήπεδο Καραϊσκάκη και τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Πιερία.
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00, ξεκινά ένα τηλεοπτικό ταξίδι με πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις και ένα Γρηγόρη σε μεγάλα κέφια!
| Σκηνοθεσία: Μάνος Καμπίτης Αρχισυνταξία: Αχιλλέας Συρίγος Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε |
- Ουκρανία: Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για λογαριασμό της Ρωσίας, ανακοίνωσε το Κίεβο
- ΗΠΑ: Παραιτήθηκε από το Χάρβαρντ ο πρώην υπουργός Οικονομικών λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση Έπσταϊν
- Μπενίτεθ: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση»
- BBC: Διατάσσει ταχεία έρευνα για τις ρατσιστικές προσβολές κατά τη μετάδοση των βραβείων BAFTA
- Βιολάντα: Χωρίς μέτρα προστασίας οι σωλήνες αερίου – Τι έδειξε η έρευνα του ΕΜΠ για τη μοιραία διαρροή
- Η λάθος επιλογή, το μάθημα και η επόμενη μέρα του Τσιτσιπά (pics)

