Υλικά
  • 2 πλάκες Sweet & Balance Σοκολάτα
  • 100 γρ. ολόκληρα καθαρισμένα αμύγδαλα (ανάλατα)

Εκτέλεση

  • Καβουρδίζετε τα Αμύγδαλα στο φούρνο για 20-30 λεπτά περίπου, στον αέρα στους 1500 C και τα αφήνετε να κρυώσουν
  • Κόβετε τη Σοκολάτα σε κομμάτια και τη λιώνετε σε μπεν-μαρί
  • Μόλις λιώσει προσθέτετε τα Αμύγδαλα και ανακατεύετε καλά
  • Πάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλα σχηματίζετε τα σοκολατένια βραχάκια με 1 κουτ. γλυκού
  • Φτιάχνετε περίπου 25 βραχάκια
Διαθρεπτικά στοιχεία
Ανά μερίδα 12 γραμ. (1 τεμάχιο)
Ενέργεια 62 kcal
Πρωτεΐνες 1,2 g
Υδατάνθρακες 3,8 g
Σάκχαρα 0,2 g
Λιπαρά 4,8 g
Κορεσμένα 1,8 g
Εδώδιμες ίνες 1,8 g
Νάτριο 0,00 g
  • Σοκολατένια βραχάκια: 25 τεμάχια
  • Βάρος μερίδας: 12 γραμ.
  • Ισοδύναμα: 1/2 Ισοδύναμο λχανικών και 1 ισοδύναμο λίπους
Για περισσότερες συνταγές χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα Sweet & Balance επισκεφτείτε τη σελίδα www.sweetandbalance.gr

health.in.gr