Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και μετά εκλογές ζητεί η Β.Παπανδρέου
Το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας -με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια- για τη διασφάλιση της συμφωνίας των Βρυξελλών και αμέσως μετά να προκηρυχθούν εκλογές, ζήτησε και πάλι η Βάσω Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην καταρρεύσει η χώρα. Στο ερώτημα εάν ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί, η κ. Παπανδρέου δεν απάντησε, είπε όμως ότι «όλοι θα πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων».
Το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια με στόχο τη διασφάλιση της συμφωνίας των Βρυξελλών, ζήτησε και πάλι η Βάσω Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην καταρρεύσει η χώρα.
«Τα ψέματα τελείωσαν. Είναι ώρες ευθύνης για την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση» τόνισε σε δήλωσή της έξω από τη Βουλή.
Στο ερώτημα εάν ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί, η κ. Παπανδρέου δεν απάντησε, είπε όμως ότι «όλοι θα πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία