
Διεργασίες βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας
Διεργασίες μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία για την προώθηση λύσης με κυβέρνηση συνεργασίας, βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μέγαρο της Βουλής.
Διεργασίες μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία για την προώθηση λύσης με κυβέρνηση συνεργασίας, βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μέγαρο της Βουλής.
Κατά πληροφορίες, νωρίτερα στο γραφείο του προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνου Βρεττού, έγινε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Βάσω Παπανδρέου και οι βουλευτές της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Ευάγγελος Αντώναρος.
Το κείμενο, ωστόσο, που επρόκειτο να συνυπογραφεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν προχώρησε και δεν προωθείται μετά τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και την πρότασή του για προσωρινή, μεταβατική κυβέρνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ESM: Εγκρίθηκε η πρόωρη αποπληρωμή δανείων της Ελλάδας, ύψους 6,94 δισ. ευρώ
- Κραν Μοντάνα: Οι ιδιοκτήτες μπαρ ξαναβρίσκονται στο δικαστήριο για τη θανατηφόρα πυρκαγιά
- Τρομερό ξέσπασμα του Τεντόγλου κατά της Diamond League: «Τι σκ@τ@νι@ σόου» (pics)
- Αραγτσί: Εφαρμόζουμε με ακρίβεια τις κατευθύνσεις του Χαμενεΐ – Παραμένει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας με τις ΗΠΑ
- «Όσο πιο μεγάλος είσαι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ευθύνη σου»: Η βιώσιμη στρατηγική της Lidl Ελλάς
- Κρατική χρηματοδότηση Κοινωνικών Δομών και μονιμοποίηση εργαζομένων, ζητάει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
