Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας
Σπείρα αλλοδαπών που το τελευταίο εξάμηνο είχε διαπράξει 19 διαρρήξεις σε διαμερίσματα στον Άγιο Παντελεήμονα και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Σπείρα αλλοδαπών που το τελευταίο εξάμηνο είχε διαπράξει 19 διαρρήξεις σε διαμερίσματα στον Άγιο Παντελεήμονα και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.
Το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ τρεις αλλοδαποί (δύο υπήκοοι Μαρόκου και ένας Αλγερίας), οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαρρήξει δύο διαμερίσματα.
Από τα σπίτια, στα οποία εισέβαλαν οι δράστες, αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια διέθεσαν προς πώληση.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και σπρέι πιπεριού. Σε βάρος τού ενός έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι με διάταξη ανακριτή για ληστεία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σέιμπεν Λι – Οδεύει προς Εφές
- Περαιτέρω αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)

