Την Πέμπτη η έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΠΑΠ για ανανέωση μονοπωλίου και βιντεολόττο
Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΠΑΠ για την επέκταση του μονοπωλίου ώς το 2030 και την άδεια για 35.000 παιγνιομηχανήματα. Επίσης, επί τάπητος θα βρεθεί και το θέμα της σύναψης ομολογιακού (ή άλλης μορφής) δανείου ύψους 600 εκατ. ευρώ.
Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΠΑΠ για την επέκταση του μονοπωλίου και την άδεια για τα νέα παιγνιομηχανήματα.
Συγκεκριμένα, στη γενική συνέλευση θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
1) Η συμφωνία με το Ελληνικό Δημόσιο για δεκαετή επέκταση (2020 – 2030) της από 15/12/2000 σύμβασης παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος της ΟΠΑΠ Α.Ε. οργάνωσης και διεξαγωγής των τυχερών παιχνιδιών της.
2) Η πρόταση του Ελληνικού Δημοσίου για τη χορήγηση στην ΟΠΑΠ Α.Ε. άδειας εγκατάστασης και εκμετάλλευσης των 35.000 παιγνιομηχανημάτων, που προβλέπονται στο άρθρο 39 του Ν. 4002/2011.
3) Η λήψη δανείου (ομολογιακού ή άλλης μορφής) μέχρι του ποσού των 600 εκατ. ευρώ και η παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν
- Ιράν: «Και αν αυξηθούν, ας αυξηθούν», λέει ο Τραμπ για τις τιμές των καυσίμων
