Υποβαθμίστηκε σε «τροπική καταιγίδα» ο τυφώνας Ρίνα
Ο κυκλώνας Ρίνα που πέρασε από το Μεξικό αφού πρώτα έπληξε κάποια δημοφιλή τουριστικά θέρετρα, υποβαθμίστηκε πριν λίγες ώρες σε τροπική καταιγίδα. Παρά την υποβάθμιση, η «Ρίνα» έφερε ανέμους με ταχύτητα 95 χλμ./ώρα την ώρα που κινούνταν βόρεια, αναγκάζοντας πολλούς κατοίκους τόσο της πόλης Κανκούν όσο και άλλα θέρετρα στη χερσόνησο Γιουκατάν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Ο κυκλώνας Ρίνα που πέρασε από το Μεξικό αφού πρώτα έπληξε κάποια δημοφιλή τουριστικά θέρετρα, υποβαθμίστηκε πριν λίγες ώρες σε τροπική καταιγίδα.
Παρά την υποβάθμιση, η «Ρίνα» έφερε ανέμους με ταχύτητα 95 χλμ./ώρα την ώρα που κινούνταν βόρεια, αναγκάζοντας χιλιάδες κατοίκους τόσο της πόλης Κανκούν όσο και άλλα θέρετρα στη χερσόνησο Γιουκατάν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Την Τετάρτη, εκατοντάδες ταξιδιώτες κατέκλυσαν το αεροδρόμιο του Κανκούν φορτωμένοι με τις αποσκευές τους, αναζητώντας δρόμο διαφυγής από τη χώρα πριν «χτυπήσει» ο κυκλώνας, ενώ την Πέμπτη ακυρώθηκαν συνολικά 90 πτήσεις και στο κέντρο της πόλης προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Ο επικεφαλής του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου στη δυτική ακτή του Μεξικό ανέφερε ότι υπήρχε πιθανότητα η καταιγίδα να επιφέρει διάβρωση στις διάσημες παραλίες της περιοχής, με την άσπρη άμμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές



