Τελείωσε το «ταξίδι» του Φεστιβάλ Δράμας στην Αθήνα
Για μία εβδομάδα στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ προβλήθηκαν όλες οι ελληνικές ταινίες που διαγωνίστηκαν στο 34 Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους και 5οdigi 2011, καθώς και οι ταινίες του 2ου Σπουδαστικού Πανοράματος.
Η τελευταία ημέρα ήταν αφιερωμένη στα Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις των ελληνικών διαγωνιστικών προγραμμάτων καθώς και τα Βραβεία του 17ου Διεθνούς.
Η τελευταία βραδιά του 1ου «ταξιδιού» του Φεστιβάλ Δράμας για αυτή τη χρονιά (από τα 65 που ακολουθούν στην υπόλοιπη Ελλάδα και Ευρώπη) έκλεισε με ήχους πνευστών των Melios Balkana Mama, σε πάρτυ που δόθηκε στο χώρο του Τριανόν, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών.
Διαβάστε προηγούμενα σχετικά άρθρα
- «Κόκκινα δάνεια»: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες με τα funds να δρουν πέρα από κάθε έλεγχο
- ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0: Όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα για τους Θεσσαλονικείς
- Πέντε συλλήψεις για οπαδικό επεισόδιο στον Άγιο Δημήτριο τον περασμένο Δεκέμβριο – Βρέθηκαν σφαίρες και 300.000 ευρώ
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Διακοπή στο 20΄ και συγκίνηση για τον οπαδό που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο νέος… Σόλσκιερ


