Επικίνδυνη η κυβέρνηση, λέει ο Γ.Καρατζαφέρης μετά τη συμφωνία για «κούρεμα» 50%
«Δεν είναι μόνο επικίνδυνοι γι' αυτά που αποδέχθηκαν, είναι πολύ περισσότεροι επικίνδυνοι με τον τρόπο που θέλουν να τα παρουσιάσουν» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης εξαπολύοντας μετωπική επίθεση κατά της κυβέρνησης για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.
«Δεν είναι μόνο επικίνδυνοι γι’ αυτά που αποδέχθηκαν, είναι πολύ περισσότεροι επικίνδυνοι με τον τρόπο που θέλουν να τα παρουσιάσουν» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης εξαπολύοντας μετωπική επίθεση κατά της κυβέρνησης για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.
Παρέπεμψε στο 1983 και την υπογραφή για τις αμερικανικές βάσεις και υποστήριξε πως «ενώ υπέγραφαν την παραμονή των αμερικανικών βάσεων, ζητωκραύγαζαν ‘οι βάσεις έφυγαν, ο αγώνας δικαιώνεται’. Τώρα τι δικαιώνεται;» αναρωτήθηκε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Η θεσμοποίηση της ταπείνωσης».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του χαρακτηρίζοντάς τους είτε «ανυποψίαστους», είτε «πολιτικά δόλιους».
«Ο πρωθυπουργός και η παρέα του ή είναι ανυποψίαστοι ή κάτι πολύ χειρότερο. Πολιτικά δόλιοι» είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ευεξία: Η νέα μανία βγάζει τα πειραματικά φάρμακα από το εργαστήριο
- «Παρών» στο Elimination Chamber ο Αντετοκούνμπο (vid)
- Ρόμπερτ Καραντάιν: Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του
- Έρευνα του Χάρβαρντ συνδέει τους θανάτους από καρκίνο με τη διαμονή κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- ΗΠΑ: Με αυτό το όπλο επιτέθηκαν στο Ιράν – Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά
- Ποια είναι τα δεδομένα για Φρανσίσκο – Τι συμβόλαιο θα ψάξει στην αγορά το καλοκαίρι


