Νέο μαγειρικό παιχνίδι: «Παρέα στην Κουζίνα»
Μας προτείνουν εύκολα, μα πάνω απ’ όλα, γρήγορα και πεντανόστιμα πιάτα για να τα απολαύσουμε παρέα με τους αγαπημένους μας: μπρουσκέτα, πράσινη σαλάτα με παντζάρι και ψαρονέφρι… σερβιρισμένα με πολύ χιούμορ.
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, οι δύο φίλοι επιστρέφουν στην κουζίνα και αυτή τη φορά έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Γιώργος προκάλεσε τον Αλέξανδρο να φτιάξει ένα μενού, με λιγότερα από 10 ευρώ.
Ένας σεφ σαν τον Αλέξανδρο, όμως, δεν γνωρίζει μόνο να φτιάχνει εύγεστα φαγητά, γνωρίζει και τα κόλπα… για να τα κάνει οικονομικά!
Μία χορταστική σαλάτα με φακές και γαλοπούλα και ριγκατόνι με φρέσκα λαχανικά, ήταν η απάντηση του Αλέξανδρου, που απέδειξε ότι τα πάει πολύ καλά με τις προκλήσεις!
Ένα μαγειρικό παιχνίδι με έξυπνες λύσεις για γεύματα για όλες τις περιστάσεις. Δύο φίλοι αποτελούν την καλύτερη συνταγή για τη νέα εκπομπή μαγειρικής, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Mega.
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Δημοκρατικοί καταγγέλλουν πως αποκρύφθηκαν έγγραφα της υπόθεσης Έπσταϊν που αφορούσαν τον Τραμπ
- Το παγκόσμιο χρέος εκτοξεύτηκε σε επίπεδα ρεκόρ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενφίκα 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Βασίλισσα (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]