Απεργιακό μπαράζ σε νοσοκομεία, φαρμακεία και ΙΚΑ
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Μόνο τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία θα εξυπηρετούν το κοινό την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν αποφασίσει την συμμετοχή τους στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Ειδικότερα, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν ώς την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) αποφάσισε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Οι ενώσεις γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία θα προχωρήσουν την Τρίτη σε κατάληψη των γραφείων των διοικητών και των ταμείων των νοσοκομείων. Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) θα συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία της Τετάρτης και της Πέμπτης.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής με πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου και με απόφαση της Γενικής Συνελεύσεώς του, αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2011. Το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.
health.in.gr
- Μετρό: Βλάβη στη γραμμή 3 – Ακινητοποιήθηκε συρμός – Καθυστερήσεις και συνωστισμός
- Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια σε μονογονεϊκή οικογένεια
- Μάριος Πλωρίτης: Μιλούσε ακόμη και με τη σιωπή του, ακόμη και με το βλέμμα του
- Βρέθηκε σορός άνδρα κοντά στις εκβολές του Κηφισού
- Υποβρύχιο βίντεο ενός… πιγκουίνου – Τι κατέγραψε η κάμερα
- «Πρωταθλητής» στην επιθετικότητα το Ισραήλ – Πόσες χιλιάδες πλήγματα πραγματοποίησε το 2025

