
«Παγώνει» η κατάθεση πρότασης σχετικά με Εξεταστική για την οικονομία
Συγκεντρώθηκαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, με δυσκολία (αφού πολλοί βουλευτές αρνήθηκαν να υπογράψουν) οι απαιτούμενες 60 υπογραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία. Παρά το γεγονός ότι οι υπογραφές συγκεντρώθηκαν το επιτελείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σκέφτεται να «παγώσει» την κατάθεση της πρότασης στην Ολομέλεια της Βουλής για μία εβδομάδα.
Συγκεντρώθηκαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, με δυσκολία (αφού πολλοί βουλευτές αρνήθηκαν να υπογράψουν) οι απαιτούμενες 60 υπογραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία.
Παρά το γεγονός ότι οι υπογραφές συγκεντρώθηκαν το επιτελείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σκέφτεται να «παγώσει» την κατάθεση της πρότασης στην Ολομέλεια της Βουλής για μία εβδομάδα, όπως είπε στο Βήμα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Β.Έξαρχος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
