Μπίλης Μπιζέλης: το τζιπ της κυρίας Παπατέα
Είσοδος ελεύθερη
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Λαχανίτσα δεν είναι ένα χωριό καθαρό, περιποιημένο και γραφικό, όπως όλα τ’ άλλα. Εδώ δεν έρχονται τουρίστες, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία ή εστιατόρια, δεν χτίζονται σπίτια, δεν φτιάχνονται δρόμοι. Οι λιγοστοί κάτοικοί της κοιτούν ο καθένας τη δουλειά του και δεν ενδιαφέρονται για τους άλλους, ούτε για το χωριό τους!
Κι όταν εκεί φτάνει ο γνωστός συγγραφέας Μπίλης Μπιζέλης για να αποτελειώσει το τελευταίο του μυθιστόρημα, αντί για λίγη ησυχία, συναντά ένα χάος!
Αφού καθάρισε τον τόπο από τα χαρτιά του κυρίου Καροτάκη, έπεισε την κυρία Κολοκυθά να μην χρησιμοποιεί πλαστικά μπουκάλια κι έμαθε στον Μάνο Μανιτάρη πώς να απαλλαγεί από τις περιττές συσκευές του και να κάνει οικονομία στην ενέργεια, ο Μπίλης, με τη βοήθεια του Χρήστου, καταφέρνει να αλλάξει τις συνήθειες της κυρίας Πατατέα και να προσφέρει στη Λαχανίτσα ένα μεγάλο δώρο.
Ο Χρήστος Δημόπουλος, γνωστός σε όλους μας από την καθημερινή εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ που προβάλλει η ΕΤ1, δημιούργησε έναν Ελληνα ήρωα με οικολογική συνείδηση.
Στα βιβλία του με ηρωα τον Μπίλη Μπιζέλη, τα παιδιά διασκεδάζουν και μαθαίνουν πως να προστατεύουν το περιβάλλον.
Κάθε σειρά βιβλίων περιλαμβάνει: Παραμύθι, Δραστηριότητες, Αυτοκόλλητα, Μπιζελοχρώματα και Μπλοκ Ζωγραφικής.
- Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ αρνούνται την εμπλοκή στον πόλεμο στο Ιράν – Αιτία, η ερμηνεία του Τραμπ για τη συμμαχία
- Μητσοτάκης: Νέες υποσχέσεις για ενεργειακό και χωροταξικό στη βιομηχανία
- Κηφισιά: Συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία 50χρονος επιχειρηματίας πρώην σύντροφος πασίγνωστης ηθοποιού
- Το «μήνυμα» του Λαπόρτα στον Μέσι, μετά τη νίκη στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα
- Υπόμνημα Ρούτσι στη Βουλή για το «μπάζωμα» των Τεμπών
- Σεισμός 3,8 Ρίχτερ ανοιχτά των Χανιών



