Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και το τράμ
Νέος γύρος κινητοποιήσεων στα μέσα μεταφοράς ξεκινά τη Δευτέρα, καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ ακινητοποιούνται για έξι ώρες, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, για να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι γενική συνέλευση. Επίσης, στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι και οι εργαζόμενοι στο τραμ. Εντός της ημέρας αναμένεται οι συνδικαλιστές όλων των μέσων μεταφοράς να συνεδριάσουν για να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.
Νέος γύρος κινητοποιήσεων στα μέσα μεταφοράς ξεκινά τη Δευτέρα, καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ ακινητοποιούνται για έξι ώρες, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, για να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι γενική συνέλευση.
Επίσης, στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι και οι εργαζόμενοι στο τραμ.
Εντός της ημέρας αναμένεται οι συνδικαλιστές όλων των μέσων μεταφοράς να συνεδριάσουν για να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.
Υπενθυμίζεται ότι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία την Τετάρτη και συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζέφρι Έπσταϊν: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Η πορτοκαλί φιγούρα και ο γιατρός που λέει ότι στραγγαλίστηκε
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια


