Να κατανεμηθούν δίκαια τα βάρη στον ελληνικό λαό, τονίζει ο Κάρολος Παπούλιας
Να κατανείμουν δίκαια τα βάρη της κρίσης, που βιώνει η χώρα, στον ελληνικό λαό, κάλεσε τους κυβερνώντες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης του ολοκαυτώματος των Λιγκιάδων του νομού Ιωαννίνων. «Τα βάρη δεν μπορεί να πέσουν στους ασθενέστερους» τόνισε.
Να κατανείμουν δίκαια τα βάρη της κρίσης, που βιώνει η χώρα, στον ελληνικό λαό, κάλεσε τους κυβερνώντες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης του ολοκαυτώματος των Λιγκιάδων του νομού Ιωαννίνων.
Η δήλωση του κ. Παπούλια έχει ως εξής:
«Αυτή η χιτλερική βαρβαρότητα και η εγκληματικότητα άφησαν ανεξίτηλα τα ίχνη στην Ευρωπαϊκή ιστορία και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Η Ελλάδα έδωσε πολλούς νεκρούς και πολλά ερείπια στον αγώνα για να απαλλαγούμε από το χιτλερικό άγος, για να απαλλαγεί η Ευρώπη από το χιτλερικό άγος. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάνε οι εταίροι μας στην Ευρώπη.
Σήμερα, ο ελληνικός λαός αγωνίζεται, δίνει μία άλλη μάχη, πολύ σκληρή για την επιβίωσή του. Σε αυτή τη μάχη οι κυβερνώντες πρέπει να δείξουν μεγάλη κατανόηση, πρέπει δικαίως να κατανείμουν τα βάρη. Τα βάρη δεν μπορεί να πέσουν στους ασθενέστερους. Χρειάζεται αυτή τη μάχη να τη δώσουμε όλοι μαζί για να την κερδίσουμε, και είμαι βέβαιος πως θα την κερδίσουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καμπανάκι από Παγώνη για γρίπη: «Το στέλεχος Κ έχει τρελή μεταδοτικότητα»
- Made in France στη Ligue 1: Η Μπρεστ έγραψε ιστορία με γαλλική ενδεκάδα, αλλά πλήρωσε ακριβά το ρίσκο
- Συλλυπητήρια από το ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στην Ισπανία: «Οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν πληγεί»
- Οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ αποκάλυψαν τα κόλπα του Netflix στις ταινίες του για να κρατήσει «ζωντανό» το ενδιαφέρον των θεατών
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός

