Δεύτερη φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας
Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε η δεύτερη φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) σε ΠΥΣΔΕ (αποσπάσεις, τροποποιήσεις, ανακλήσεις) για το διδακτικό έτος 2011-12.
Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε η Β΄φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) σε ΠΥΣΔΕ (αποσπάσεις, τροποποιήσεις, ανακλήσεις) για το διδακτικό έτος 2011-12.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου ανήκουν οργανικά οι εκπαιδευτικοί, θα πρέπει να κοινοποιήσουν την απόφαση αυτή στους ενδιαφερόμενους και να τη γνωστοποιήσουν στις σχολικές μονάδες από τις οποίες αποσπώνται.
Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία αποσπώνται έως την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, εφόσον καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας από την οποία αποσπάται ο εκπαιδευτικός.
Οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών απόσπασης θα πρέπει να φροντίσουν να αποσταλούν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων εκπαιδευτικών στους προϊσταμένους της οργανικής θέσης.
Οι πίνακες με τα ονόματα των αποσπασμένων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου: www.minedu.gov.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατώτατος μισθός: Η «νάρκη» πριν η κυβέρνηση «πατήσει το κουμπί» της αύξησης
- Πώς η ανατροφή του σκύλου διαμορφώνει το ταμπεραμέντο του;
- Θέμα χρόνου η έναρξη της συνεργασίας της Λίβερπουλ με τον Τσάμπι Αλόνσο
- Χάρις Αλεξίου: Τι της είπε Γάλλος γιατρός όταν έχασε τη φωνή της
- Πλημμύρισαν δρόμοι στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας-Εφιστάται η προσοχή των πολιτών
- «Ο Μυταράς ήξερε ότι υπήρχε θέμα με τα πλαστά έργα» – Η χήρα του ζωγράφου για την υπόθεση Τσαγκαράκη

