The Ex
21 Οκτωβρίου στο Gagarin 205
Το underground συγκρότημα δημιουργήθηκε πάνω στην έκρηξη του punk το 1979 και στο γύρισμα της δεκαετίας, το 1980, έβγαλε το πρώτο του studio album, “Disturbing Domestic Peace”.
Όπως ήταν αναμενόμενο αρχικά έπαιζαν punk αλλά μέσα στα τριάντα χρόνια της μουσικής τους πορείας εξελίχθηκαν και ενσωμάτωσαν πολλά και διαφορετικά είδη: noise, rock, jazz, αυτοσχεδιασμοί αλλά και ethnic μουσικές επιρροές, χαρακτηρίζουν το “Ex Music” παίξιμο τους.
Με τις ακραία ρυθμικές, φαλτσαριστές κιθάρες, τα δαιμονισμένα drums και «εκσφενδονίζοντας» συνεχώς ειρωνικούς στίχους, οι The Ex κατάφεραν να μην «καλουπωθούν» ποτέ. Βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση νέων ιδεών και συνεργασιών με ανθρώπους που τους εμπνέουν.
Βασική αρχή τους, που δεν πρόδωσαν ποτέ, παραμένει το «να γράφουν μουσική με την καρδιά τους και την ψυχή τους, μακριά από τους εμπορικούς δρόμους προώθησης». Κινούνται πάντα ανεξάρτητα και αυτό αντανακλάται και στον τρόπο που οργανώνουν τις συναυλίες τους αλλά και στον τρόπο διάθεσης και διανομής της μουσικής τους.
Το “Catch My Shoe” είναι το album, που κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο του 2010 από τη δική τους εταιρία, την Ex Records, με τον καινούργιο τους τραγουδιστή, Arnold de Boer και με παραγωγό τον Steve Albini.
Current lineup
Terrie Hessels – guitar, baritone guitar
Arnold De Boer – vocals, guitar, sampler
Andy Moor – guitar, baritone guitar
Katherina Bornefeld – drums, vocals
Η τιμή των εισιτηρίων θα έιναι 19 ευρώ.
Σημεία προπώλησης
Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντό ς της στοάς)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3608 366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για αγορές εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.
| The Ex |
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες





