Τριήμερο «KTM Mania» στο Λουτράκι στις 18-20/11
Η πόλη της Κορινθίας θα φιλοξενήσει στις 18-20 Νοεμβρίου 2011 το ΚΤΜ Mania 2011, μια εντυπωσιακή τριήμερη πολυθεματική εκδήλωση της ΚΤΜ που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Η πόλη του Λουτρακίου θα φιλοξενήσει στις 18-20 Νοεμβρίου 2011 το ΚΤΜ Mania 2011, μια τριήμερη πολυθεματική εκδήλωση της ΚΤΜ που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το ΚΤΜ Mania -που θα διεξαχθεί σε έναν ιδιωτικό χώρο 100 στρεμμάτων, μόλις 85 χιλιόμετρα από την Αθήνα- δεν μένει στα στενά περιθώρια ενός Test Ride ή μιας Off Road παρουσίασης. Η ΚΤΜ καλεί όλους τους μοτοσικλετιστές, και φυσικά τους ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών της, για τρεις μέρες οδήγησης. Όσοι λάβουν μέρος θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια από τις παρακάτω εκδηλώσεις:
-ΚΤΜ Off Road Test: Χωμάτινα Test Ride με όλα τα ΚΤΜ Racing μοντέλα 2012.
-ΚΤΜ Street Test: Ασφάλτινα ΚΤΜ Test Ride.
-ΚΤΜ Duke 125 Test: Test Ride με τον νέο μικρό Duke σε πίστα με ειδική χάραξη, που προσομοιώνει τις συνθήκες οδήγησης στην πόλη.
-ΚΤΜ Adventure Test: Off Road Test Ride ειδικά για τα 990 Adventure και 690 Enduro στο χώμα.
-KTM Enduro & Adventure Routes: Χαραγμένες Διαδρομές στα Γεράνεια Όρη για Enduro και Adventure μοτοσυκλέτες με σηματοδότηση ΚΤΜ.
-ΚΤΜ 990 SMT Tours: Aσφάλτινο Ταξίδι με πλοηγούς ΚΤΜ.
-ΚΤΜ 990 Adventure Tour: Χωμάτινο Τour με πλοηγούς ΚΤΜ.
-ΚΤΜ Challenge Events by KTM & Iron Team: Ειδικοί διαγωνισμοί οδήγησης σε χώμα και άσφαλτο.
-Enduro Sprint με ΚΤΜ 350 ΕΧC-F σε ατομική χρονομέτρηση και Duke 125 Night Challenge για τους γνήσιους «streetάδες».
Παράλληλα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του τριημέρου, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα διαφορετικού τύπου Stunt Shows. Οι επιδείξεις θα περιλαμβάνουν: EXC Racing, MX Racing, Duke stunt και Rally Stunt!
Επίσης, δέκα τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν στη θέση του συνοδηγού στο κόκπιτ του αυτοκινήτου της ΚΤΜ, X-BOW, το οποίο έχει 330 ίππους, κίνηση στους πίσω τροχούς και βάρος μόνο 800 κιλών, χωρίς ABS ή ESP.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν, ακόμη, δύο «orange parties» με πολλή rock μουσική, παρουσίαση των πρωταθλητών και των αγωνιστικών μοτοσικλετών της εργοστασιακής ομάδας της ΚΤΜ και επίδειξη μόδας με ρουχισμό της ΚΤΜ (Power Wear Collection 2012).
Τέλος στο ΚΤΜ Bazaar 2011 θα υπάρχει έκθεση μοτοσυκλετών, με προσφορά εξοπλισμού σε προνομιακές τιμές και δυνατότητα αγοράς μοτοσυκλετών σε τιμές Event με ειδική έκπτωση.
Η διαμονή στο Camp καθώς και η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
auto.in.gr
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»


