
Επίθεση σε στρατιωτικό φυλάκιο στη νοτιοανατολική Τουρκία με έξι νεκρούς
Τουλάχιστον έξι Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 τραυματίστηκαν σε επίθεση σε φυλάκιο στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, την οποίας οι αρχές αποδίδουν σε Κούρδους αυτονομιστές. Την επίθεση ακολούθησε συμπλοκή, στην οποία σκοτώθηκαν τρεις αντάρτες.
Τουλάχιστον έξι Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 τραυματίστηκαν σε επίθεση σε φυλάκιο στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, την οποίας οι αρχές αποδίδουν σε Κούρδους αυτονομιστές.
Την επίθεση ακολούθησε συμπλοκή, στην οποία σκοτώθηκαν τρεις αντάρτες, όπως μεταδίδει το Reuters.
Το περιστατικό συνέβη στο Περβαρί, και οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα μετά την επίθεση.
Πρόκειται για το πιο πρόσφατο σε σειρά παρόμοιων περιστατικών στην περιοχή τον τελευταίο καιρό, στα οποία οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν απαντήσει με αεροπορικές επιδρομές σε θέσεις Κούρδων αυτονομιστών στο βόρειο Ιράκ.
Η Άγκυρα μάλιστα έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των επιχειρήσεων στο βόρειο Ιράκ ακόμη και με χερσαίες επιχειρήσεις.
Μόλις την περασμένη Τρίτη, βομβιστική επίθεση είχε συνταράξει το κέντρο της Άγκυρας κοστίζοντας τη ζωή σε τρία άτομα. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση «Τα Γεράκια του Κουρδιστάν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι – Τι ισχυρίζονται οι τρεις συλληφθέντες
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο



