
Διαψεύδει για εφεδρεία σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος
Διαβεβαίωση ότι το καθεστώς εφεδρείας δεν αφορά τους γιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας παρείχε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος την Παρασκευή. Διευκρίνισε, δε, ότι σε εφεδρεία θα τεθούν μόνο 300 εργαζόμενοι από εποπτευόμενους από το υπουργείο Υγείας φορείς.
Διαβεβαίωση ότι το καθεστώς εφεδρείας δεν αφορά τους γιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας παρείχε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος την Παρασκευή.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος διευκρίνισε, δε, ότι σε εφεδρεία θα τεθούν μόνο 300 εργαζόμενοι από εποπτευόμενους από το υπουργείο Υγείας φορείς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
