Νέος κύκλος συναντήσεων για τον Θηλασμό
Εάν είστε γυναίκα που ενδιαφέρεται για το θηλασμό, ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος σας προσκαλεί στις μηνιαίες φιλικές συναντήσεις του.
Εκεί μοιράζονται πληροφορίες σχετικές με το θηλασμό και με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μητέρες. Τη συζήτηση συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού που είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.
Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα.
Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων, μην συμμετέχετε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι.
Ο νέος κύκλος Συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:
- Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 μ.μ. – Tα πλεονεκτήματα του θηλασμού για τη μητέρα και το μωρό
- Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 στις 18:00 μ.μ. – Η γέννηση του μωρού και οι πρώτες εβδομάδες της ζωής του
- Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:00 μ.μ. – Μύθοι και πραγματικότητα για το θηλασμό
- Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012 στις 18:00 μ.μ. – Διατροφή και ανάγκες του μωρού καθώς μεγαλώνει
Οι Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μύλος Art Cafe (Εθνικής Αντιστάσεως-Πλατεία Περικλή Εμπειρίκου, Μαρκόπουλο, Αττικής, Τηλ.: 22990 24711, www.mylosartcafe.gr/mapInner.html).
Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στη Σύμβουλο Θηλασμού της Ομάδας: Κατερίνα Δουνούλη τηλ. 22990-27421.
Τηλεφωνική γραμμή του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος- LLL Greece: τηλ. 210 6003249.
health.in.gr
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία