Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μεταφοράς
Εικοσιτετράωρη απεργία την Πέμπτη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Χωρίς μετρό, τραμ, προαστιακό, ΟΣΕ, λεωφορεία, τρόλεϊ και ΗΣΑΠ η Αθήνα την Πέμπτη. Την ημέρα της απεργίας δεν θα ισχύσει ο Δακτύλιος.
Εικοσιτετράωρη απεργία την Πέμπτη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Χωρίς μετρό, τραμ, προαστιακό, ΟΣΕ, λεωφορεία, τρόλεϊ και ΗΣΑΠ η Αθήνα την Πέμπτη.
Χωρίς Δακτύλιο το Λεκανοπέδιο, λόγω της απεργίας.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, προαστιακός και τραμ) στην πολύωρη συνεδρίαση τόνισαν ότι ήδη το προσωπικό των εταιρειών έχει ήδη μειωθεί δραστικά, με τις μετατάξεις που έγιναν στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.
Η απεργία αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι η αρχή, καθώς την Πέμπτη θα γίνει και νέα συνεδρίαση και η τάση που επικρατεί είναι να ληφθεί απόφαση για επαναλαμβανόμενες 24ωρες κινητοποιήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη ο ακτιβιστής Τόμι Όλσεν της Aegean Boat Report και εκδίδεται στην Ελλάδα
- Πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίτ: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, ύποπτη απουσία από δημόσιες εμφανίσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα των ερυθρόλευκων για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
- The Expla-in Project: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αυξάνει την αντιπαλότητα Ισραήλ – Τουρκίας;
- Κουτσούμπας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει, έχει δρομολογηθεί μέσα από το κόμμα της ΝΔ
- Μέση Ανατολή: Οι χώρες που καλούνται να καταβάλουν «φόρο τιμής» στον «Θείο Σαμ»



