
Την πρόσληψη 1.329 αναπληρωτών δασκάλων ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας
Την πρόσληψη 1329 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Οι εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2011-2012, θα απασχοληθούν αποκλειστικά στα δημοτικά σχολεία και θα τους ανατεθούν 24 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα.
Την πρόσληψη 1329 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές 525 εκπαιδευτικοί του κλάδου Καλλιτεχνικών, 365 του κλάδου Μουσικής, 396 του κλάδου Θεατρικών Σπουδών και 43 εκπαιδευτικοί του κλάδου Δραματικής Τέχνης.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί αυτοί θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2011-2012.
Οι προσλαμβανόμενοι θα απασχοληθούν αποκλειστικά στα δημοτικά σχολεία με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και θα τους ανατεθούν 24 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα.
Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν με απόφαση των διευθυντών των διευθύνσεων που προσλαμβάνονται σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους για το οποίο προσλαμβάνονται, συγκεκριμένα 2011-2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ