
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιεί την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα έκτακτα εισπρακτικά μέτρα και στις προωθούμενες απολύσεις στο Δημόσιο θα πραγματοποιήσει στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Συγκέντρωση στον ίδιο χώρο και από τους εργαζόμενους στους δήμους.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα έκτακτα εισπρακτικά μέτρα και στις προωθούμενες απολύσεις στο Δημόσιο θα πραγματοποιήσει στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Εκτιμά ακόμη ότι κυβέρνηση και τρόικα ετοιμάζονται να εξαπολύσουν «νέα βάρβαρη επίθεση στον κόσμο της εργασίας και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».
Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση, σημειώνοντας πως «η πολιτική που ακολουθούν κυβέρνηση και τρόικα μέρα με την ημέρα μας καταδικάζει όλους στη φτώχεια, μας οδηγεί στην εξαθλίωση και τη Δημόσια Διοίκηση στη διάλυση».
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για την ίδια ώρα και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καλώντας τους εργαζόμενους στους δήμους να διαμαρτυρηθούν για τις νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τις απολύσεις και το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημα τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι Πασκουάλ: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν (pic)
- «Θέλω την Άρσεναλ πρωταθλήτρια Ευρώπης» – Ο Αρσέν Βενγκέρ έστειλε μήνυμα στους Λονδρέζους
- Τραμπ: Δεν θα υπάρξει άρση κυρώσεων στο Ιράν ακόμη κι αν παραδώσει το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο
- Ουγκάντα: Κλείνει προσωρινά τα σύνορά της με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό λόγω Έμπολα
- Πρωτοφανές: Η ΕΠΟ της διοίκησης Γκαγκάτση καταστρατηγεί τους κανονισμούς
- Σοκάρουν τα βίντεο με τον πρώην αντιδήμαρχο που σκοτώνει γατάκι χτυπώντας το στον τοίχο
