
Έδειρε καλεσμένο σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ρώσος μεγιστάνας του Τύπου Λεμπέντεφ
Ο Ρώσος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Αλεξάντερ Λεμπέντεφ γρονθοκόπησε έναν καλεσμένο σε τηλεοπτική εκπομπή της ρωσικής τηλεόρασης, πετώντας τον από την καρέκλα του, όπως διακρίνεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο YouTube. Στο στόχαστρο του Λεμπέντεφ, ιδιοκτήτη τεσσάρων εφημερίδων στη Βρετανία και πρώην συνεργάτη της σοβιετικής KGB, βρέθηκε ο επιχειρηματίας Σεργκέι Πολόνσκι, ο οποίος δηλώνει ότι θα καταθέσει μήνυση.
Ο Ρώσος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Αλεξάντερ Λεμπέντεφ γρονθοκόπησε έναν καλεσμένο σε τηλεοπτική εκπομπή της ρωσικής τηλεόρασης, πετώντας τον από την καρέκλα του, όπως διακρίνεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο YouTube.
Ο Λεμπέντεφ χτύπησε δύο φορές στο πρόσωπο τον επιχειρηματία Σεργκέι Πολόνσκι κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης συζήτησης για την οικονομία σε τηλεοπτική εκπομπή που επρόκειτο να μεταδοθεί την Κυριακή από το τηλεοπτικό κανάλι NTV.
Ο Λεμπέντεφ, πρώην πράκτορας της KGB, έχει στην ιδιοκτησία του τις βρετανικές εφημερίδες Independent και Evening Standard και είναι συνιδιοκτήτης της ρωσικής Novaya Gazeta.
Ο Πολόνσκι ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Λεμπέντεφ και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το τραυματισμένο χέρι του και το σκισμένο παντελόνι του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
