
Ανάλγητη η κυβέρνηση, λέει η ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση για το τέλος στα ακίνητα
Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ στις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών για το τέλος στα ακίνητα. Ο αρμόδιος τομεάρχης Γιάννης Βρούτσης έκανε λόγο για μια αναξιόπιστη και ανάλγητη κυβέρνηση που επιβάλλει ένα απαράδεκτο χαράτσι σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ στις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών για το τέλος στα ακίνητα. Ο αρμόδιος τομεάρχης Γιάννης Βρούτσης έκανε λόγο για μια αναξιόπιστη και ανάλγητη κυβέρνηση που επιβάλλει ένα απαράδεκτο χαράτσι σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
«Μόλις τρεις μέρες μετά τις ανακοινώσεις του για το νέο, έκτο κατά σειρά χαράτσι στα ακίνητα -το οποίο προφανώς έγινε στο πόδι’- ο κ. Βενιζέλος αυτοδιαψεύδεται.
» Από την ανακοίνωση, που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο, προκύπτουν, τουλάχιστον, τρία ψέματα:
- Οι επιβαρύνσεις είναι έως και διπλάσιες σε σχέση με όσα ο ίδιος είπε στη Θεσσαλονίκη.
- Οι συντελεστές αυξάνονται έως και τα 16 ευρώ ανά τετραγωνικό και όχι έως τα 10 ευρώ ανά τετραγωνικό που είχε δηλώσει.
- Επιβάλλεται χαράτσι 3 ευρώ ανά τετραγωνικό στις λαϊκές γειτονιές, αντί των 0,5 ευρώ που είχε πει ο ίδιος.
Πρόκληση και εμπαιγμός για τον κόσμο που βρίσκεται σε απόγνωση και δεν αντέχει άλλο.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελένη Ανουσάκη: «Έζησα ένα δράμα» – Σε κίνδυνο η υγεία της;
- Η συνέντευξη Τύπου της Λάουρα Κοβέσι στο Φόρουμ των Δελφών
- Παρολίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άστεγος κοιμόταν μέσα σε κάδο και κατέληξε στην πρέσα απορριμματοφόρου
- «Τελειώνει» από τον ΑΠΟΕΛ ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη σύρραξη στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού (vid)
- Δισεκατομμυριούχοι: Σπάνε ρεκόρ σε έναν κόσμο φτώχειας – Η ραγδαία αύξηση πλούτου
- Με αναφορές στα Τέμπη η ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Δημήτρη Καρώνη
