
Το θέμα των ταξί σε ειδική συζήτηση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ την επόμενη εβδομάδα
Ειδική συζήτηση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα για το νομοσχέδιο που προβλέπει την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ιδιοκτητών ταξί, όπως προανήγγειλε, μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Πρωτόπαπας. «Το νομοσχέδιο είναι στη σωστή κατεύθυνση» τονίζει, προσθέτοντας ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις στη συζήτηση που θα γίνει.
Ειδική συζήτηση για το νομοσχέδιο που προβλέπει την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ιδιοκτητών ταξί θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, όπως προανήγγειλε μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Πρωτόπαπας.
«Το νομοσχέδιο είναι στη σωστή κατεύθυνση, ορθό και συγκροτημένο σε γενικές γραμμές», πρόσθεσε ωστόσο, ότι στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί θα γίνουν όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις, «για να βγούμε όλοι κερδισμένοι» είπε.
Ο κ. Πρωτόπαπας εμφανίστηκε σίγουρος ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις μέσα στη Βουλή για τα νέα μέτρα, καθώς όπως είπε τηρουμένων των διαδικασιών οι υπουργοί θα συζητήσουν τον τρόπο εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου για να αποδώσει σωστά και να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
«Η χώρα πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, αλλιώς θα οδηγηθεί σε δύσκολη κατάσταση» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]



