Επεισοδιακή η συνέλευση των εργαζομένων σε μετρό και ΗΣΑΠ, διακοπή για την Πέμπτη
Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο την Τετάρτη, για να αποφασιστεί η πορεία των κινητοποιήσεων λόγω της μη υπογραφής Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και εν όψει του νέου οργανογράμματος των εταιριών. Η συνέλευση διακόπηκε για την Πέμπτη.
Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο την Τετάρτη, για να αποφασιστεί η πορεία των κινητοποιήσεων λόγω της μη υπογραφής Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και εν όψει του νέου οργανογράμματος των εταιριών.
Στη διάρκεια της συνέλευσης εκτοξεύθηκαν κατηγορίες από τους εργαζόμενους για την εκπροσώπηση που έχουν από τους συνδικαλιστές, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση με φραστικούς διαπληκτισμούς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν μερίδα των εργαζομένων και να διακοπεί η Συνέλευση.
Στο διάστημα αυτό, ακούστηκαν διαμετρικά αντίθετες προτάσεις από τους εργαζόμενους που ξεκινούσαν από απεργία διαρκείας μέχρι να μην γίνει καμία κινητοποίηση. Η Συνέλευση αναμένεται να συνεχιστεί την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέρασε από το Βελιγράδι η Ρεάλ (77-73) – Διπλό για την Ντουμπάι στο Μιλάνο (96-78)
- Sing for Greece 2026: Κλείδωσε η 14άδα του τελικού – Αυτά τα κομμάτια προκρίθηκαν από τον Β’ Ημιτελικό
- Πίζα – Μίλαν 1-2: Μόντριτς σαν το παλιό καλό κρασί, «χτύπησε» στο 85′
- Πόσο εξαρτημένη είναι η Ευρώπη από την αμερικανική τεχνολογία
- Χαλ – Τσέλσι 0-4: Άνετη πρόκριση στους «16» του FA Cup
- Ένταση στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (pics)
