«Ναι» από τη γαλλική Βουλή στη συμφωνία της Συνόδου της 21ης Ιουλίου
Με ανάταση της χειρός υπερψήφισαν οι Γάλλοι βουλευτές την ευρωπαϊκή συμφωνία στη Σύνοδο ΚΟρυφής της 21ης Ιουλίου, για ενίσχυση του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης και δεύτερο πακέτο στην Ελλάδα. Η συμφωνία θα ψηφιστεί την Πέμπτη στη Γερουσία, και έτσι η Γαλλία θα γίνει η πρώτη χώρα που κυρώνει τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.
Με ανάταση της χειρός υπερψήφισαν οι Γάλλοι βουλευτές την ευρωπαϊκή συμφωνία στη Σύνοδο ΚΟρυφής της 21ης Ιουλίου, για ενίσχυση του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης και δεύτερο πακέτο στην Ελλάδα.
Η συμφωνία θα ψηφιστεί την Πέμπτη στη Γερουσία, και έτσι η Γαλλία θα γίνει η πρώτη χώρα που κυρώνει τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, όπως σημειώνει η Le Monde.
Η κρατική εγγύηση στη δεύτερη δέσμη της βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 159 δισ. ευρώ, ψηφίστηκε από την πλειοψηφία, ενώ οι Σοσιαλιστές απείχαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γυμναστική: Η άσκηση – έκπληξη που μας ηρεμεί
- Βροχές με… ήλιο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή

