
Στο 4,80% διαμορφώθηκε το επιτόκιο στη δημοπρασία των 6μηνων εντόκων γραμματίων
Μικρή πτώση, στο 4,80%, σημείωσε το επιτόκιο κατά τη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Συνολικά, το Δημόσιο άντλησε 1,3 δισ. ευρ, ενώ οι ξένοι επενδυτές απορρόφησαν το 31% της έκδοσης.
Μικρή πτώση, στο 4,80%, σημείωσε το επιτόκιο κατά τη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.
To επιτόκιο διαμορφώθηκε 5 μονάδες βάσης (0,05%) χαμηλότερα απ’ ότι στην προηγούμενη έκδοση του Αυγούστου.
Το μεσοσταθμικό επιτόκιο υποχώρησε στο 4,80% έναντι 4,85%.
Η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 3,02 φορές, έναντι υπερκάλυψης 3,06 φορές στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία.
Συνολικά, το Δημόσιο άντλησε 1,3 δισ. ευρώ, καθώς ο ΟΔΔΗΧ είπε ότι αποδέχτηκε συμπληρωματικές μη-ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 300 εκατ. ευρώ.
Οι ξένοι επενδυτές κάλυψαν το 31% της έκδοσης, όπως είπε ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Π. Χριστοδούλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ημερομηνίες των τελικών της Stoiximan GBL
- Εκλογές στην Κύπρο: Αυτοί είναι οι 56 νέοι βουλευτές
- Σουηδία: Δεκαετή κάθειρξη ζητείται για άνδρα που υποχρέωνε τη σύζυγό του να συνευρίσκεται με 120 άνδρες
- Γαλλία: Σε πορτοκαλί συναγερμό 8 διαμερίσματα – Καύσωνας διαρκείας
- Η Οδύσσεια της Σαρλίζ Θερόν – Η Καλυψώ, το μαρτύριο και η αντοχή μιας ατσαλένιας μπαλαρίνας
- Κούβα: Αμφισβητεί την «αντικειμενικότητα» της Κάλας για την κατάσταση στο νησί
