
Η τρόικα είναι αποφασισμένη να σώσει την Ελλάδα, δηλώνει η Κριστίν Λαγκάρντ
Τη βούληση της τρόικας να στηρίξει την Ελλάδα προκειμένου να βγει από την κρίση επιβεβαιώνει η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα μέλη της Ευρωζώνης είναι αποφασισμένοι να κάνουν το πρόγραμμα να λειτουργήσει και να διασφαλίσουν ότι η ελληνική οικονομία θα ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της και θα αναδιαρθρωθεί όπως πρέπει» δηλώνει χαρακτηριστικά η Λαγκάρντ.
Τη βούληση της τρόικας να στηρίξει την Ελλάδα προκειμένου να βγει από την κρίση τονίζει η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα μέλη της Ευρωζώνης είναι αποφασισμένοι να κάνουν το πρόγραμμα να λειτουργήσει και να διασφαλίσουν ότι η ελληνική οικονομία θα ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της και θα αναδιαρθρωθεί όπως πρέπει», δηλώνει χαρακτηριστικά η Λαγκάρντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λαμίν Γιαμάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τη νέα του σύντροφο για τον σταρ της Μπαρτσελόνα (vid)
- Έρευνα: Πώς ο τρόπος που γράφουν οι ηλικιωμένοι μπορεί να αποκαλύψει γνωστική έκπτωση
- Αντιδήμαρχος Αλίμου: Η πόλη δεν είναι ούτε εργοτάξιο ούτε δωρεάν χωματερή ανακαινίσεων
- Emily in Paris: Από την καρτ ποστάλ στη συνάντηση στη Μύκονο – Αγκαλιές, φιλιά, γέλια
- Ευρώπη: Σιωπηλό πραξικόπημα στα σούπερ μάρκετ – Ποιους εργαζόμενους αντικαθιστά η Τεχνητή Νοημοσύνη
- O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα πριν το Final-4 του πόλο
