Με τον κ. Σαμαρά είχα συζήτηση, επιμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Απάντηση στα όσα διέρρευσαν από την πλευρά της ΝΔ σχετικά με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος την Τετάρτη. Με τον κ. Σαμαρά είχα ανταλλαγή απόψεων, δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, διαψεύδοντας τις πληροφορίες πως η συνάντηση είχε μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα.
Απάντηση στα όσα διέρρευσαν από την πλευρά της ΝΔ σχετικά με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος την Τετάρτη.
Μιλώντας στον Real FM, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε δύο φορές πως με τον Αντώνη Σαμαρά είχε συζήτηση κι όχι ενημερωτικό μονόλογο, όπως άφησε να εννοηθεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε λόγο για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι κατά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΝΔ δεν τοποθετήθηκε.
Κληθείς να σχολιάσει ότι ούτε φωτογράφος δεν υπήρχε στη συνάντηση, ο κ. Βενιζέλος παρατήρησε χαριτολογώντας: «Δεν πήγα για φώτο – opportunity με τον κ. Σαμαρά».
Παράλληλα, ερωτηθείς για το εάν έχει διαφορετική άποψη από τον πρωθυπουργό και τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αρνήθηκε κατηγορηματικά. «Χρειαζόμαστε πολιτική σταθερότητα. Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι οι εκλογές. Αλλωστε, κανείς δεν το θέτει. Ούτε καν η Αξιωματική Αντιπολίτευση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΓΝΗ: Γιατί μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες
- Super Bowl LX: Λάνθιμος, εταιρικοί πόλεμοι, AI και το σκάνδαλο Έπσταϊν στο πιο ακριβό prime time
- «Φραπές»: Ποινική δίωξη για απείθεια στην Εξεταστική – Στις 30 Μαρτίου θα κάτσει στο εδώλιο
- Παναθηναϊκός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Καλάμπρια, «τρέχει» για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
- Ραγδαία αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη ενόψει της συνάντησης με τον Ερντογάν

