«Χρυσοί» Κοσμίδης, Τσολακίδης στο Ισραήλ
Με δύο χρυσά μετάλλια κλαι ένα χάλκινο επιστρέφουν οι Ελληνες πρωταθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής από το Τελ Αβίβ, όπου έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ του Ισραήλ. Τα χρυσά κατέκτησαν ο Λευτέρης Κοσμίδης στις ασκήσεις εδάφους (15.400β.) και ο βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο (15.360β.), ενώ "χάλκινος" ήταν ο Βλάσης Μάρας στο μονόζυγο (14.400β.)
Με δύο χρυσά μετάλλια κλαι ένα χάλκινο επιστρέφουν οι Ελληνες πρωταθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής από το Τελ Αβίβ, όπου έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ του Ισραήλ.
Τα χρυσά κατέκτησαν ο Λευτέρης Κοσμίδης στις ασκήσεις εδάφους (15.400β.) και ο βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο (15.360β.), ενώ «χάλκινος» ήταν ο Βλάσης Μάρας στο μονόζυγο (14.400β.)
Η διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν αθλητές από πέντε χώρες (Ισραήλ, Ελλάδα, Κροατία, Λευκορωσία και Κύπρος), αποτέλεσε για τους τρεις πρωταθλητές το πρώτο αγωνιστικό τεστ ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος του Τόκιο (7-16 Οκτωβρίου), όπου θα κυνηγήσουν την Ολυμπιακή πρόκριση. Επόμενος αγώνας προετοιμασίας θα είναι το παγκόσμιο κύπελλο της Γάνδης (3-4 Σεπτεμβρίου).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»


